William Bøving

"Dejligt at komme i gang igen"

Lørdag formiddag tog truppen så småt hul på den nye pre-season, som for alvor bliver skudt i gang fra og med på mandag.

Der var planlagt forskellige tests og aktiviteter inden døre, men for nogle spilleres vedkommende blev det også til lidt løb og småbold på græs, mens våde snefnug dalede ned fra himlen over Frederiksberg.

"Det er dejligt at være i gang igen," lød det fra William Bøving, da han havde fået varmen igen.

"Det er ved at være en måneds tid siden, vi spillede i Parken og gik på vinterferie, så det var dejligt at se de andre igen. Og fint at komme lidt ud på træningsbanen, selv om vejret ikke lige var med os i dag."

Har holdt formen ved lige
William har dog, ligesom flere andre, fået lidt sol på kroppen under vinterferien.

"Jeg var en uges tid i Egypten hen over nytår, og det var dejligt lige at komme lidt væk og få lidt sol og varme."

"Vi har selvfølgelig holdt formen ved lige i ferien, men den skal stadig bygges op her i den kommende periode, hvor de skadede spillere også starter op igen sammen med os andre. Så den står på træning og nogle træningskampe, først herhjemme og så på træningslejren i Portugal, så vi er helt klar til sæsonpremieren i Superligaen," lyder det fra William Bøving.

William Bøving
Foto: @williamboeving, Instagram


Lerager er klar igen
Bøving var en af dem, der spillede mest i især anden halvdel af efteråret, og Lukas Lerager var også en af dem, der trak et stort læs, mens vi havde mange ude med skader.

"Ja, jeg missede kun vores sidste kamp mod Slovan, efter at jeg fik et skrub oppe i Aalborg, men nu er foden okay igen," fortæller Lukas.

"Det har været en dejligt lang ferie, hvor man har kunnet slappe af, men ikke for lang! Det har været fint at have god tid med familien, men det er også dejligt at se drengene igen og komme i gang. Det er en vigtig opstart, der venter forude, for at vi kan nå vores mål om at vinde mesterskabet."

Lukas nåede også at tilbringe lidt af ferien under sydens sol, men ikke så meget, som det egentlig var planen.

"Vi var på Gran Canaria i syv dage, og så skulle vi også have været til Bordeaux, men det aflyste vi på grund af alle de restriktioner, der er i Frankrig. I stedet tog vi i sommerhus herhjemme og så noget familie," slutter Lukas Lerager.