Pep Biel

FCK sælger Pep Biel til Olympiakos F.C.

F.C. København har solgt Pep Biel til græske Olympiakos F.C. Den spanske offensivspiller skifter med øjeblikkelig virkning.

Pep Biel kom til FCK i sommeren 2019 fra Real Zaragoza og har spillet 128 kampe og scoret 32 mål for Løverne. Nu skifter 25-årige Biel til Athen og Olympiakos:

”Pep har udviklet sig flot i FCK efter en svær start i klubben og slog for alvor igennem i sidste sæson, hvor han var en af Superligaens største profiler. Både Pep og vi kan være stolte af den udvikling," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Vi har vidst hele sommeren, at det her skifte nok ville komme, men vi formåede at få det timet, så det kom efter vores kvalifikation til Champions League-gruppespillet”

”Pep og hans bagland har haft et klart ønske om at prøve noget nyt, og nu er der kommet et bud, der er attraktivt for både Pep og os i forhold til økonomi og timing."

"Vi ønsker Pep alt det bedste i fremtiden, og han er altid velkommen i klubben, når han kommer forbi København,” siger Peter Christiansen.

Afskeden med FCK er emotionel for Pep Biel efter tre år i København:

”Jeg har nydt at være en del af FCK, hvor alle har fået mig til at føle mig velkommen og støttet mig, også i de tider, hvor det ikke var let," siger Pep Biel.

"Jeg har udviklet mig meget som spiller og menneske, og jeg er stolt af den tid, jeg har haft i F.C. København, men føler også, at det er tid til en ny udfordring”

”Det får jeg nu i Olympiakos, men jeg rejser herfra med gode minder og venskaber for livet."

"Tak til alle holdkammerater, staben og ikke mindst til fansene for tre gode år i København. Jeg kommer til at savne dem og byen, men kommer forbi når jeg har muligheden for det,” siger Pep Biel.

Alle i F.C. København ønsker Pep alt det bedste i fremtiden og takker for hans indsats for klubben.