Christian Sørensen

F.C. København køber Christian Sørensen

F.C. København har købt Christian Sørensen af Viborg FF. Han skifter med øjeblikkelig virkning på en kontrakt til udgangen af 2025.

Christian Sørensen har været en af de mest markante profiler hos succesrige Viborg FF det seneste år, hvor han blandt andet har været med til at kvalificere klubben til europæisk fodbold.

I 3F Superliga er venstrebacken denne sæson noteret for to mål og tre assists, og det blev til to mål og otte assists i forrige sæson.

PC: En teknisk meget dygtig spiller
”Vi får en teknisk meget dygtig spiller, der har store evner i pasningsspillet og med en skarp dødboldfod, der allerede har gjort ondt på mange – inklusiv os selv – i Superligaen," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Samtidig viste han også i Viborgs europæiske kampe, at han sagtens kan være med internationalt også, så vi ser frem til at få Christian ind i truppen.”

”Der er kun en rendyrket venstre back i vores trup lige nu, så vi har ledt efter en mere, der kan konkurrere på den position, og som giver os nogle andre dimensioner end de backs, vi har i truppen i forvejen."

"Vi glæder os til at få Christian ud på træningsbanen sammen med resten af holdet, og så håber vi, at han kan gøre det lige så flot som andre tidligere VFF'ere som Gravgaard og Jesper Christiansen gjorde det i FCK,” siger Peter Christiansen.

Chr. Sørensen: På mange måder en drøm
For Christian Sørensen er skiftet til de danske mestre et stort og udfordrende skridt frem i karrieren.

”Det er virkelig stort for mig at komme til FCK og på mange måder en drøm," siger han.

"Jeg har haft det fantastisk i Viborg, så der skulle noget specielt til at få mig væk derfra. Det er F.C. København, som er landets klart stærkeste klub og det sted med de højeste ambitioner."

"Jeg glæder mig til at blive en del af en stærk gruppe spillere i en klub med høje forventninger både til sig selv og fra omgivelserne. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og spille foran alle fansene i Parken”, siger Christian Sørensen.

Trøje nr. 6
Christian Sørensen får trøje nummer 6, og alle i F.C. København byder ham velkommen til byen og klubben.


>> Se all sæsonens til- og afgange