William Bøving

William Bøving solgt til Sturm Graz

F.C. København er blevet enige med Sturm Graz om en transferaftale, der sender William Bøving til den østrigske Bundesligaklub med øjeblikkelig virkning

19-årige William Bøving kom til FCKs Talentafdeling fra HIK og fik i 2020 sin førsteholdsdebut. Siden blev det til 44 kampe for offensivspilleren, der nu drager til Østrig.

PC: Giver mening for alle parter
”William er en talentfuld spiller, der er nået til et punkt, hvor han skal spille mere kontinuerligt førsteholdsfodbold på et højt niveau," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Sturm Graz er en rigtig god mulighed for ham, og da vi samtidig kunne finde en god løsning på økonomien i aftalen, så gav det mening for alle parter."

"Vi er stolte over at have været med til at udvikle William, og vi glæder os til at følge ham i Sturm Graz. Som vi lige har set med Rasmus Højlund, kan det være en meget stærk platform at udvikle sig på,” siger Peter Christiansen.

Bøving: Utroligt glad for min FCK-tid
William Bøving ser meget frem til den nye udfordring i østrigsk fodbold.

”Jeg har været utroligt glad for min tid i FCK," siger han.

"Jeg har lært en masse, både i talentafdelingen og som seniorspiller, hvor jeg hele vejen igennem har kunnet arbejde sammen med dygtige trænere og holdkammerater."

Matcher det jeg har søgt
”Nu er tiden kommet til at tage en ny vej frem, og Sturm Graz er en rigtig god klub, der matcher med de ting, jeg har søgt i forhold til at prøve noget andet."

"Jeg vil gerne takke alle i FCK for min tid i klubben, og jeg vil følge med i, hvordan det går for drengene og klubben fremover,” siger William Bøving.

Alle i F.C. København takker William for hans tid i klubben og ønsker ham held og lykke i fremtiden.


>> Se alle sommerens transfers her