Sune Smith-Nielsen og Noah Donovan Sahsah

Noah Sahsah forlænger med FCK

U19-kantspilleren Noah Donovan Sahsah har forlænget sin kontrakt med FCK frem til sommeren 2025. Og udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen forventer at se det 17-årige talent i førsteholdstruppen inden for de kommende år.

"Vi er rigtigt glade for, at vi kan lave en fuldtidsaftale med endnu en af vores egne københavner-drenge. Noah har spillet i klubben siden han var helt lille, og han har udviklet sig konstant hele vejen op igennem vores system og miljø, og har senest gjort sig bemærket både på U17- og U19-holdet," siger udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen og fortsætter:

"Han har spillet flere pladser op igennem ungdomsrækkerne, men nu har han for alvor fundet sin position som kantspiller på et internationalt niveau, både i landsholdssammenhæng og på klubplan, som vi senest så i Youth League-sejren over Dortmund, hvor han virkelig var farlig for modstanderne."

Offensive egenskaber og stort løbepensum
Noah Sahsah, der iøvrigt har marokkanske rødder, fik sin debut for førsteholdet i UEFA Conference League-opgøret mod PSV i foråret i Parken, og får følgende karakteristik med på vejen:

"Han er dynamisk, stærk én mod én, og har generelt et stort offensivt potentiale. Og samtidig besidder han et enormt løbepensum både i presspillet og qua sine dybdeløb. Han har forudsætningerne for at blive en moderne FCK-kantspiller, der kan udfordre, presse og score mål. Forlængelsen er en understregning af vores tro på hans talent - og når timingen er den rigtige, forventer vi at se ham i førsteholdstruppen," siger Sune Smith-Nielsen.

I klubben mere end et årti
Den nye kontrakt betyder selvsagt meget for Sahsah, der har spillet i KB, siden han var seks år gammel.

"Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse for mig og min familie. Jeg ved, at der venter masser af hårdt arbejde forude, men det er fedt at være nået så langt og få min første fuldtidskontrakt, med tanke på al den tid, jeg har tilbragt i KB og FCK Talent gennem årene. Klubben har været en stor del af mit liv, og det betyder rigtigt meget for mig, at jeg nu har fremtiden på plads."

"Nu gælder det om at fortsætte min udvikling, og det handler om at prøve at komme tættere på førsteholdet og kunne vise fansene, hvem jeg er. Det ser jeg virkelig frem til," siger Noah Sahsah.

Fakta:
Navn: Noah Donovan Sahsah
Født: 08. juli 2005
Landskampe: 16 U17-landskampe og 2 U16-landskampe for Danmark.

>> Se interview med Noah Sahsah her