Valdemar Lund og Peter Christiansen
Valdemar Lund og Peter Christiansen

FCK forlænger med Valdemar Lund

F.C. København har forlænget aftalen med Valdemar Lund, så den nu løber til udgangen af 2026.

Valdemar Lund kom fra vores samarbejdsklubber, AB Tårnby og Sundby Boldklub, og fortsatte sin fodboldopvækst i F.C. Københavns talentafdeling, inden han i sommeren 2021 blev rykket op i førsteholdstruppen.

Her er det blevet til 18 kampe, blandt andet fem kampe i efterårets Champions League.

”Valdemar er et meget stort talent, som vi har høje forventninger til i F.C. København," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Han har allerede bevist, at han kan være med på det højeste niveau, og vi har stor tro på, at han kan udvikle sig yderligere hos os. Derfor giver det rigtig god mening for både os og Valdemar at lave en ny lang aftale.”

”Det er et vigtigt element strategisk for os at skabe en platform for de største talenter, de kan vokse fra, og her er Valdemar rigtigt godt undervejs, men han har slet ikke nået sit loft hos os endnu,” siger Peter Christiansen.

Valdemar Lund: Det er noget særligt for mig
For Valdemar Lund er den nye aftale et nyt højdepunkt i en lang historik med klubben.

”Jeg har været FCK-fan hele mit liv, og jeg er utroligt stolt over at være en del af klubben, som betyder meget for både mig og min familie," siger Valdemar.

"Derfor er det også noget særligt for mig at lave en ny lang aftale, der viser, at der er stor tro på mig i klubben, hvor man virkelig får gode muligheder som ung spiller."

"Jeg har stadig masser at lære her, og motivationen er kun vokset af, at jeg har været med omkring et mesterskab og Champions League. Jeg glæder mig bare virkelig meget til at fortsætte i København,” siger Valdemar Lund.

Jacob Neestrup: Vi kan videreudvikle hans potentiale
For cheftræner Jacob Neestrup er aftalen med endnu en mulighed for at arbejde langsigtet med et stort FCK-talent:

”Valdemar har grebet sinde muligheder i efteråret, både som indskifter og som starter og både i nationale - og internationale kampe."

"Han udgør sammen de andre midtstoppere en stærk gruppe, der i dagligdagen arbejder godt sammen på trods af høj konkurrence."

"Jeg er sikker på, at vi i vores miljø kan videreudvikle Valdemars høje potentiale. Noget som vil gavne FC København på kort og langt sigt,” siger Jacob Neestrup.

Tredje unge talent, der forlænger
Forlængelsen med Valdemar Lund er den tredje nye aftale til unge FCK-talenter denne vinter, hvor Roony Bardghji og William Clem også har forlænget.