Victor Kristiansen

FCK sælger Victor Kristiansen til Leicester City F.C.

F.C. København er blevet enige med Leicester City F.C. om en transferaftale, der sender Victor Kristiansen til den engelske Premier League klub med øjeblikkelig virkning.
 
Victor har været gennem hele rejsen fra KBs børnefodbold over FCKs talentafdeling og op til førsteholdet. Efter 73 kampe i FCK-trøjen venter det næste eventyr for den 20-årige back-
 
PC: På mange måder et optimalt forløb
”Victor er på mange måder det perfekte eksempel på, hvordan vores største talenter skal udvikle sig," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Han har taget sit talent seriøst og grebet chancen, da han fik den. Nu kan han tage herfra efter at have vundet mesterskabet og spillet Champions League, og han mangler kun sin debut på A-landsholdet, der må være lige om hjørnet."

"Han skifter til en god klub i verdens nok bedste liga, så det er på mange måder et optimalt forløb,” siger Peter Christiansen, der er tilfreds med den aftale, der sender Victor Kristiansen til England.
 
”Vi har kun lavet den her aftale, fordi den er på et meget højt niveau. Uden at gå i detaljer, så sætter vi barren højt, hvis vi skal sende vores bedste spillere videre."

"Timingen er altid svær, men det rigtige tilbud for både os og Victor var der nu. Vi er stolte af at sende ham afsted, og vi er sikre på, at han også klarer den udfordring flot,” siger Peter Christiansen.
 
VK: Det er emotionelt for mig
For Victor Kristiansen er afskeden med F.C. København svær:
 
”Jeg har været her nærmest hele mit liv, så det er emotionelt for mig at tage herfra."

"De her muligheder kommer bare ikke så mange gange i ens liv eller karriere, og klubben og jeg var enige om, at det her var den rigtige vej at gå, selvom det er svært."

"Jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt til at prøve mig selv af i verdens bedste liga, men jeg kommer til at savne Parken, 10'eren og alle her meget. Og det vil være underligt, om jeg ikke står her igen en dag ude i fremtiden,” siger Victor, der er en meget populær figur i Parken:
 
”Jeg vil gerne takke fansene for den støtte, de altid har vist mig. Det betyder alverden for en ung spiller, at man ved, at de har ens ryg – også når man ikke har sine bedste dage."

"Jeg skylder også tak til mine trænere og holdkammerater hele vejen gennem ungdomsårene og ind i seniortiden for deres arbejde med at gøre mig bedre hver dag,” siger Victor Kristiansen.
 
Neestrup: Victor har gjort det fremragende for os
Cheftræner Jacob Neestrup ser afskeden med Victor Kristiansen som en naturlig konsekvens af hans udvikling i F.C. København:
 
”Victor har gjort det fremragende for os, og når en FCK-spiller præsterer så godt så længe, så vil store ligaer og klubber blive interesserede. Han har vist vejen for vores mange dygtige unge spillere i Talentafdelingen og omkring førsteholdet"

"Vi kommer til at savne ham på banen og i hverdagen, men det er en del af fodbolden, og vi har rigtigt stærke alternativer på den plads, så jeg er meget fortrøstningsfuld omkring, at vi stadig har et meget solidt hold,” siger Jacob Neestrup.
 
Alle i F.C. København ønsker Victor held og lykke og takker for hans indsats for klubben.