Orri Óskarsson

Orri Óskarsson udlejet til SønderjyskE

F.C. København har udlejet Orri Óskarsson til Sønderjyske i Nordic Bet Ligaen, hvor den unge islandske angriber skal spille frem til sommer.

PC: Et meget stort potentiale
”Orri har et meget stort potentiale, men han har brug for at få spillet en masse seniorfodbold på et godt niveau for at fortsætte sin udvikling," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Der er Sønderjyske et godt match, hvor han bliver en del af et ambitiøst og godt drevet setup og har bedre muligheder for at få mange spilleminutter."

"Vi glæder os til at følge ham under opholdet i Sønderjyske, inden han kommer retur til os til sommer."

Neestrup om lejeaftalen
”Vi tror meget på Orris potentiale," siger cheftræner Jacob Neestrup.

"Vi har sammen med ham vurderet, at det er bedst for ham og os, at han kommer ud at spille på et godt niveau under en god træner og i et godt miljø."

"Vi har både et håb og forventning om, at han udvikler sig godt og kommer endnu stærkere tilbage til os til sommer."

Orri: En rigtig positiv løsning
“Jeg glæder mig til at prøve kræfter med en ny klub," siger Orri Óskarsson.

"Jeg vil arbejde hårdt for at bidrage og udvikle mig i Sønderjyske, inden jeg skal retur til København igen. Jeg ser det som en rigtig positiv løsning for mig personligt og glæder mig til at komme i gang”.

Orri Óskarsson er noteret for ni kampe og et mål foreløbigt i FCK-trøjen på seniorniveau, og han har tidligere været topscorer og dansk mester med både U17 og U19-holdet.