Central Park på hjørnet af B- og C-tribunen

Fan Village udvides og udsættes

Projektet om den kommende Fan Village ved Parken har udviklet sig markant de seneste måneder – ikke mindst takket være de flotte donationer fra fans, og der er udsigt til en fantastisk flot Fan Village.

Det har dog medført, at vi ikke kan få de nødvendige godkendelser fra myndighederne indenfor den oprindelige tidsplan.

Vi har derfor i samråd med Carlsberg og fan-repræsentanter besluttet at udskyde åbningen af Fan Village til foråret 2022.

Planerne er udvidet og forbedret
”Vi ser alle utroligt meget frem til at kunne indvie det nye fanområde, som vi er sikre på vil løfte hele oplevelsen herinde," siger Jacob Lauesen, kommerciel direktør i F.C. København.

"Sagen er kort fortalt, at planerne løbende er blevet udvidet og forbedret, hvilket har gjort, at processen med  myndighedsgodkendelser tager længere tid end først planlagt. Vi har måske også været for tidsoptimistiske i forhold til et projekt af den her størrelse og de godkendelser, der skal til."

"Vi vil gøre alt, vi kan for at sikre, at vi får et fantastisk fanområde, og at vi bruger de mange penge, vi har fået i donationer fra fans, optimalt sammen med investeringen fra Carlsberg og klubben,” siger Jacob Lauesen.

Fanpanel-møde om Fan Village
Der er kommet masser af gode forslag fra fans. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


Et bedre resultat i sidste ende
”Arbejdet kører på fuld fart, og så hurtigt som myndighederne nu en gang kan arbejde," siger Daniell Askholm, Head of Fanengagement.

"Vi udvikler forsat på projektet sammen med Carlsberg og ikke mindst vores fanpanel, der har budt ind med et hav af gode ideer."

"Vi har blandt andet fået mere end 1400 indsendte forslag, og vi har senest haft fan-repræsentanter med på Carlsberg for at teste de øltyper, vi skal have i området."

Fan-repræsentanter besøger Carlsberg
Fan-repræsentanterne på besøg hos Carlsberg. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


"Det er ærgerligt, at vi skal vente længere end forventet, men vi gør det for at skabe et bedre resultatet i sidste ende,” siger Daniell Askholm.

Åbning i forår 2022
Datoen for åbningen i foråret 2022 bliver meldt ud, så snart den er på plads.

>> Læs mere om det kommende fanområde her