Jubilæumskamp: Fredag d. 12. august fejrer vi vores 30 år til kamp i Parken!

Når vi fredag den 12. august kl. 21:00 møder Randers FC i Parken, bliver det også en markering af vores 30-års jubilæum.

Da vi den 1. juli 2022 rundede 30 år, var det med Tour de France-feltet rullende forbi Parken, og nu glæder vi os til at fejre milepælen med alle F.C. Københavnere!

>>> Køb billet til jubilæumskampen her 

Et smut tilbage til de tidlige dage i klubbens historie
90'erne var en særlig tid i vores historie, da det var her, vi kom til verden den 1. juli 1992.

Logoerne på trøjerne var større, og pokalskabet var mindre. Men ambitionerne var store.

Den tid ser vi frem til hylde et glimt af i Parken den 12. august gennem underholdningen, playlisten på stadion og andre tiltag, der bringer tankerne tilbage. Så find din fedeste - eller din ældste - FCK-trøje frem og lad os sammen fejre vores elskede klub denne fredag aften.

Underholding før kampen og i pausen
Før kampen spiller Det Fede Net med Michael Carøe i front på pladsen bagved Sektion 12 . De står bag nummeret ”Vi elsker FC”, der måske er det største og mest kendte F.C. København-musiknummer, og som bliver spillet (og sunget af alle F.C. Københavnere) inden vores hjemmekampe i Parken.

Det Fede Net står også bag en række andre musikalske hyldester til Byens Hold, der har været en del af de efterhånden old school FCK CD’er.

I pausen af kampen spiller Jokeren - rapperen, der gennem 90'erne og 00'erne lagde landet ned som en del af Den Gale Pose og som soloartist. Ofte har hans musik referencer til vores hovedstad, og han har aldrig lagt skjul på sit tilhørsforhold til F.C. København.

I dette FCKTV-portræt af ham fortæller Jokeren om et Derby, hvor han fik hele Brøndby-afsnittet imod sig, om at give koncerter i Jylland iført udebanetrøjen og ikke mindst om kærligheden til klubben.

Program: 
18:00: DJ Lille Lars sætter gang i fredagsfesten i fanområdet bag Sektion 12, hvor der også vil være madboder og servering. 
19:30: Det Fede Net spiller i fanområdet
20:30: Overraskelse på plænen i Parken - OPDATERET: Dame N'Doye kommer og bliver optaget i Legends Club!
21:00: Kick-off – F.C. København – Randers FC 
Pausen: Jokeren optræder på platformen mellem C-tribunen og Sektion 12 

>>> BILLET.FCK.DK 

30 år for klubben og byen. Og vi er kun lige begyndt!