Vil du med i Fan Village-fanpanelet med FCK og Carlsberg?

Lige nu sidder en masse dygtige folk fra F.C. København, Carlsberg samt udvalgte samarbejdspartnere dybt begravet i etableringen af et nyt fanområde for alle F.C. Københavnere. Det skal skal danne ramme om mange fantastiske fanoplevelser i fremtiden og stå klar senest til september 2021.

Rammerne, områdeplaner osv. er på plads, og lige nu handler det om at få igangsat elementerne, som skal danne grundlaget for Fan Village. Sammen med Carlsberg ønsker vi, at alle jeres ideer til unikke oplevelser i Fan Village kommer med, hvorfor faninvolvering også er en vigtig del af rejsen.

Her har du som fan en helt unik mulighed, da vi sammen med Carlsberg har sat to pladser i vores Fan Village fanpanel på højkant. Samt lidt andet godt fra Carlsberg og F.C. København. 

Med en plads i Fan Village fanpanelet bliver du en vigtig fan-stemme i etableringen af det fanområde, der skal danne ramme for Skandinaviens bedste fanoplevelser for alle F.C. Københavnere. Du er med til at screene ideer, vurdere behov og meget andet. 

Vi finder to heldige vindere den 24/2/2021 kl. 15:00. Så gå ind og deltag på siden her, hvor du også kan læse meget mere om projekt Fan Village og løbende følge med i udviklingen fremover.

>>> Læs mere om Projekt Fan Village og deltag i konkurrencen her