Mohamed Daramy

Daramy før pokalbrag: FCN kommer under tryk i Parken

Torsdag aften kl. 19.30 er er pokalbrag i Parken, når FC Nordsjælland er modstanderen i det andet af to semifinaleopgør. FCN vandt første kamp i Farum med 3-2, men Mohamed Daramy er overbevist om, at Løverne kan udnytte hjemmebanefordelen i Parken til samlet sejr:

”Vi spiller en rigtig fin kamp i Farum og vi dominerer kampen langt det meste af tiden. Desværre laver vi et par fejl til sidst, der gør, at de får sejren, men jeg havde alligevel en fornemmelse af, at vi har godt fat i dem efter kampen. Nu er vi hjemme i Parken, hvor vi sammen med fansene skal sætte dem under tryk. Jeg synes, at vi har rigtigt gode muligheder for at gå videre, som er et stort mål for os,” siger Mohamed Daramy, der selv startede ude i det første møde, men kom ind og var involveret i FCKs 1-1 mål:

”Vi skiftede lidt på holdet deroppe og jeg synes, at dem, der kom ind gjorde det rigtigt godt, så uanset hvem vi sender på banen torsdag, så bliver det et stærkt og motiveret FCK-hold, der vil gøre det svært for FC Nordsjælland,” siger Mohamed Daramy.

Der er udsolgt til Sektion 12 til kampen, mens der er få pladser tilbage på Nedre C:

”Jeg glæder mig altid til at spille i Parken, og den støtte vi får er helt vild. Det sætter vi alle stor pris på, så jeg håber, at vi får en masse FCK´ere ind til kampen,” slutter Daramy.

Du kan fortsat finde plads til kampen HER.