Jacob Neestrup

Neestrup: Kæmpe skuffelse at tabe - og så et Derby i den her kulisse

”Det er naturligvis en kæmpe skuffelse at tabe, og så et Derby foran så fantastisk en kulisse med 35.000 på tribunerne,” sagde Jacob Neestrup efter 0-1-nederlaget til Brøndby.

”Det gør rigtig, rigtig ondt, for det stikker dybt lige nu, men i løbet af i morgen må vi lægge skuffelsen bag os se videre.”

”Vi skal huske, at vi har arbejdet meget hårdt for at komme til den her position, hvor vi trods alt stadig har det hele i vores hænder.”

”I dag får vi ikke nok udbytte af vores store spilovertag, hvor de står meget dybt, og det har vi svært ved at bryde ned, og så tager vi ikke godt nok vare på de muligheder, vi har, når vi har brudt deres pres og bragt dem i ubalance.”

”Vi spiller for ofte for langsomt og skaber ikke nok chancer i forhold til, hvor meget vi har bolden. Men vi har kunnet løse det tidligere i foråret mod hold, der stod lavt, så det må vi vende tilbage til."

"Men situationen er som den er, og som sagt er der kun en ting at gøre. Tillade os at være mega skuffede lige nu, men der er en vigtig pokalsemifinale allerede på torsdag og en ligakamp igen på mandag mod Nordsjælland,” sluttede Jacob Neestrup.