Carlos Zeca

Zeca klar for FCK

F.C. København og Carlos Zeca er nået til enighed om en 4-årig aftale. Den græske landsholdsspiller kommer fra Panathinaikos FC, hvor han indtil i dag har været anfører.
 
Carlos Zeca, der har portugisiske rødder men både græsk og portugisisk statsborgerskab, er 28 år gammel og har spillet for Panathinaikos FC siden 2011.
 
”Han er en ledertype, der har været anfører i en storklub, hvor han i perioder har prøvet at stå i stormvejr, så han har en stor erfaring både på og udenfor banen som leder. Han er som spiller meget tryg med bolden og en dygtig pasningsspiller, der formår at holde sit hold i gang og i højt tempo. Selvom han ikke er den største spiller, så er han stærk i nærkampene og god i erobringsfasen, ligesom han er en dygtig spiller i forhold til taktisk forståelse," siger Ståle Solbakken om den nye midtbanespiller.

- Skal udfordre hierarkiet

"Vi har haft et ønske om at have mere konkurrence på den position, som er vigtig for FCK. Vi har Jan Gregus, der har gjort det godt, vi har William, som vi kender godt og så har vi Matic, som vi stadig tror på, men som lige nu har brug for mere tid. Vi vil samtidig gerne udfordre hierarkiet lidt, og Zeca er supermotiveret for at spille i København. Vi tror meget på, at han kan være med til at hæve vores niveau og han vil være i spil til startopstillingen fra dag 1,” siger Ståle Solbakken.

Direktør Anders Hørsholt glæder sig over at kunne tiltrække en landsholdsspiller fra en storklub:
 
”Vi er tilfredse med, at vi kan være attraktive for spillere fra en stor klub som Panathinaikos og få dem til København. Vi har været i international konkurrence med flere af de spillere, der er kommet til i den her sommer, og vi har fået understreget, at vi har et godt navn ude i Europa. Vi ser meget frem til at få Carlos Zeca ind som en del af vores klub,” siger Anders Hørsholt.
 
Carlos Zeca er lige nu med det græske landshold og tiltræder derfor først næste torsdag i København.

  
FAKTA:
Navn: José Carlos Gonçalves Rodrigues
Født: 31. august 1988
Position: Midtbanespiller
Tidligere klubber: Casa Pia, Vitória Setúbal og Panathinaikos FC.

Carlos Zeca