Carlo Holse

Carlo Holse i førsteholds­truppen

Den 18-årige offensivspiller Carlo Holse fra FCK's Talentafdeling oprykkes til førsteholdstruppen fra 1. september.

Carlo var en del af det succesfulde U17-hold, der forrige sæson blev suveræne danske mestre, og sidste sæson fortsatte han sin udvikling på U19-holdet, der bl.a. vandt deres gruppe i UEFA Youth League. Sidste sæson spillede han også regelmæssigt på klubbens Reserveliga-hold, og i marts 2017 fik han officiel debut, da han i en alder af 17 år blev indskiftet i pokalkampen mod B.93.

"Carlo har trænet godt med i en længere periode, og han havde også gode indhop i sommerens træningskampe i Østrig og Slovenien. Vi vurderer, at han nu er god nok til at være en permanent del af truppen, og så må vi se, hvordan han udvikler sig videre fremover. Det er også endnu en bekræftelse på, at der i disse år er rigtig meget potentiale i vores Talentafdeling," siger Ståle Solbakken.

"Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse for mig! Det er det, jeg har drømt om, siden jeg begyndte her som U13-spiller, og det er det, jeg har stræbt efter og arbejdet hårdt for i lang tid, både på og uden for banen. Så det er selvfølgelig rigtig dejligt, at det også bliver belønnet nu med den her kontrakt," fortæller Carlo, der så sent som i weekenden afgjorde U19-derbyet i Brøndby med kampens enlige scoring.

Carlo har underskrevet en 4-årig kontrakt med klubben og får rygnummer 26.