Martin Pusic skifter til FCK

FCK henter Martin Pušić

F.C. København har skrevet kontrakt med Martin Pušić for resten af sæsonen 2017/18. Angriberen har senest været udlejet fra FC Midtjylland til hollandske Sparta Rotterdam.

Manager Ståle Solbakken ser med tilgangen af Martin Pušić frem til at få en sand målscorer i truppen:

”Efter Federicos skade har det været nødvendigt for os at supplere truppen med en angriber mere. Det betyder også, at vi så har en angriber ekstra i foråret 2018. Vi kender Pušić godt fra hans tid i Esbjerg og FC Midtjylland og ved, at vi får en ’proven goalscorer’ i Superligaen. Vi har også set hans kampe i Holland mens han har været udlejet, hvor han har gjort det fint. Nu skal han bruge lidt tid på at komme op i gear her, men vi ser frem til at arbejde sammen med ham,” lyder det fra Ståle Solbakken.

Selv siger 29-årige Martin Pušić om skiftet:

”Det er en stor mulighed for mig. Jeg kommer til den største klub, jeg har spillet i hidtil i min karriere. Og jeg ser frem til en spændende tid i en klub, der vil vinde mesterskabet hvert år og også spiller i Europa. Jeg kender selvfølgelig den danske Superliga og jeg kender mine egne kvaliteter. FCK spiller en offensiv form for fodbold, som passer godt til mig. Jeg er opsat på at bevise, at FCK har gjort det rigtige ved at hente mig til klubben. Jeg vil hjælpe holdet så meget som muligt i hver eneste kamp og give alt, hvad jeg har - allerede fra min første træningsdag lørdag.”

Den østrigsk-kroatiske angriber, der havde knap et halvt år tilbage af sin kontrakt med FC Midtjylland, har i Danmark også tidligere optrådt for Esbjerg fB og har alt i alt scoret 37 mål i sine 82 kampe i Alka Superliga.

Martin Pušić kommer til at spille med nummer 23 på ryggen for løverne og træner for første gang med sine nye holdkammerater i dag lørdag kl. 10.30.


Fakta:
Navn: Martin Pušić
Nationalitet: Østrig
Født: 24.10.1987
Position: Angriber
Tidligere klubber: First Vienna FC, SK Schwadorf, FC Admira Wacker, SC Rheindorf Altach, Hull City, Vålerenga, Frederikstad, Brann, Esbjerg fB, FC Midtjylland, Sparta Rotterdam