Denis Vavro

Denis Vavro til FCK

F.C. København har skrevet en 5-årig kontrakt med den 21-årige slovakiske centerforsvarer Denis Vavro fra MSK Zilina. Vavro tiltræder med det samme og får rygnummer 19.

”Det er en ung og meget talentfuld spiller, som vi har fulgt gennem længere tid, og som vi fik lejlighed til at se på nærmeste hold i vores to kampe mod MSK Zilina, hvor han var rigtigt god," siger Ståle Solbakken.

"Han er en fysisk stærk spiller, der har vist stor stabilitet over lang tid og også har erfaring fra U21-landsholdet, selv om der er hård konkurrence på hans position. Han er dog ikke færdigudviklet som spiller endnu, og der er også et sprogligt issue, så vi lægger ikke for stort pres på ham i starten. Men vi får ham nok hurtigt at se på banen, og vi ser virkelig frem til at kunne udvikle hans store potentiale til en klassespiller," vurderer Ståle.

“Jeg er stolt og glad for at få denne mulighed for at komme til en klub som F.C. København. Jeg kender jo klubben fra vores to kampe i Champions League-kvalifikationen og fik et rigtig godt indtryk af klubben, fansene og det flotte stadion i København. Jeg har ikke rigtig nået at tale med min landsmand Jan Gregus, men han er selvfølgelig en jeg vil bruge til at lære mere om klubben og byen,” siger Denis Vavro.

Fakta:
Navn: Denis Vavro
Nationalitet: Slovakiet
Født: 10. april 1996
Position: Central forsvarer
Tidligere klubber: MSK Zilina