William Kvist genopstiller ikke til bestyrelsen i PSE

William Kvist genopstiller ikke til bestyrelsen i PARKEN Sport & Entertainment, når selskabet afholder generalforsamling d. 21. april. Bestyrelsen takker ham for hans indsats.

Den tidligere landsholds- og FCK-spiller har været en del af bestyrelsen siden 2019, og var i en periode også fungerende sportslig leder i F.C. København.

”Vi skylder William stor tak for hans indsats i bestyrelsen. Han tog en stor og vanskelig opgave på sig, da klubben havde brug for det, og han har siden været bindeled mellem den sportslige afdeling og bestyrelsen. Det skylder alle FCK´ere ham respekt for, og han vil altid være velkommen i klubben og i Parken,” siger bestyrelsesformand, Allan L. Agerholm og fortsætter:

“F.C. København er inde i en rivende positiv udvikling både kommercielt og sportsligt, så nu vil vi i bestyrelsen starte arbejdet for at finde en ny kandidat til bestyrelsen. Her vil vi have fokus på at finde en med stor erfaring og international indsigt i fodboldbranchen for at sikre, at vi også fremadrettet har de kompetencer i bestyrelsen,” siger Allan L. Agerholm.

Alle i klubben takker William Kvist for hans arbejde i bestyrelsen.