Victor Froholdt

Ugen der gik (44/2023)

U19 DERBYSEJR
To mål af Victor Froholdt sikrede en 2-0-sejr i fredagens U19-Derby på Nummer 10. Det så du måske selv på vores livestream, eller hvis du var blandt tilskuerne langs sidelinjen, og ellers ligger highlights i appen her.

Brøndby var ubesejrede inden kampen, men tre af deres første otte kampe var dog endt uafgjort, hvorefter de havde vundet på straffespark. Vi skulle selv rejse os efter skuffelsen i Randers, hvor vi løb ind i sæsonens første nederlag efter en præstation langt under niveau.

Efter de første målløse - og generelt chanceløse - 45 minutter var det et åbent spørgsmål, hvordan det skulle ende. Brøndby havde været bedst spillende og tvang allerede i fjerde minut Theo Sander til en stor redning på et hårdt, fladt skud fra Clement Bischoff, selv om vi var tættest på scoring, da Thomas Jørgensen sendte bolden på overliggeren efter en halv times tid.

Thomas Jørgensen
Thomas Jørgensen ramte overliggeren i 1. halvleg. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Gæsterne lagde også bedst ud efter pausen, hvor Theo Sander holdt os inde i kampen med endnu en god redning på en Bischoff-chance.

Theo Sander
Theo Sander var tilbage med et clean sheet efter en kort skadepause. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Men minuttet efter slog vi til i den anden ende, da BIF-keeper Noah Sømmergaard parerede et Tchicamboud-skud lige ud til Victor Froholdt, som let sparkede den i kassen i det 59. minut.

Victor Froholdt, der kun spillede 2. halvleg, fordi Neestrup havde brug for ham i bruttotruppen til søndagens Randerskamp, og han viste sig fornemt frem, da han fire minutter senere fordoblede føringen med et drømmehug fra venstre side af feltet, hvor han piskede bolden over i det fjerne målhjørne.

Victor Froholdt jubler over 1-0-målet - men det andet var flottere! Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

De to scoringer kom Brøndby sig aldrig over, og vi var tættere på 3-0, da Hunor Vajk Németh bankede endnu en keeper-returbold på stolpen.

Også Galdur Gudmundsson fik en fin chance, hvor Hjalte Bidstrup prøvede at gøre sig usynligt i skudlinjen, men i stedet ramte bolden en forsvarer.

Galdur Gudmunsson
Hjalte Bidstrup gør plads til en Galdur Gudmundsson-afslutning. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Fredag den 3. november 2023, kl. 13.00
F.C. KØBENHAVN U19-BRØNDBY U19 2-0 (0-0)
59.: 1-0 Victor Froholdt
64.: 2-0 Victor Froholdt

Theo Sander - Hjalte Bidstrup, Cornelius Olsson, Aksel Halsgaard, Nicolai Blicher (75.: Oliver Højer) - Thomas Jørgensen, Tristan Fynbo Birch, Hunor Vajk Németh (75.: Andreas Clasen) - Neo Jönsson (46.: Victor Froholdt), Amin Chiakha, Queyrell Tchicamboud (64.: Galdur Gudmundsson)

Ikke benyttet: Filip Versterre og Ethan Amundsen-Day

På onsdag kl. 16 gælder det Youth League mod Manchester United i Tingbjerg Idrætspark - læs mere her om billetter m.m. - og på lørdag går turen til Aalborg, hvor der er kickoff mod AaB kl. 14.00.

U17-BRØNDBY 1-2
Efter tre sejre i træk gik den ikke længere for U17, som lørdag eftermiddag tabte 1-2 til Brøndby på KB's baner.

Gæsterne kom foran midt i 1. halvleg, men efter en halv times tid udlignede Roberto Risnæs, og den stilling holdt sig til sidste minut, hvor Brøndby scorede til 2-1.

Næste U17-ligakamp er først efter landskamppausen, lørdag den 25. november, kl. 14 i Horsens.

U17 holdfoto
Nyt U17-holdfoto. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

U15 OG U14
U15 spiller heller ikke ligafodbold denne weekend, da de deltager i et af en række internationale stævner i disse uger, og denne weekend er de til Algarve Elite Cup i Portugal.

U14 sluttede efterårsturneringen af her til formiddag med en udesejr på 4-3 over HB Køge.

U-LANDSHOLDSNYT
Som vi fortalte i sidste "Ugen der gik" har Hunor Vajk Németh for nylig spillet EM-kvalifikation med Ungarn, og de skulle vinde den sidste kamp mod Bosnien-Hercegivina for at gå videre til Elite Round i foråret - og det gjorde de med 3-1, og med Hunor på banen fra start til slut.

OLDBOYS I DM-FINALEN
KB/FCK's Oldboys slog lørdag eftermiddag Stenløse 2-0 i "øst-finalen" på mål af Martin Vingaard og Jacob Willum Rønbøg. Begge startede på bænken, men kom også lige fra et U17-derby, hvor Vingaard jo er cheftræner, og Willum er fysisk træner.

Dermed er Oldboys klar til DM-finalen næste lørdag, hvor modstanderen bliver Aalborg KFUM, som slog Odense-klubben B67 5-1 i "vest-finalen".

Aalborg KFUM tæller en række tidligere AaB-spillere, bl.a. Allan Gaarde, Thomas Augustinussen, Patrick Kristensen, Daniel Christensen, Karim Zaza, Kasper Risgaard m.fl., så der bliver noget at se til for vores gamle drenge.

På vores hold optræder Martin Vingaard, William Kvist og Jesper Bech regelmæssigt sammen med kendte navne (dog ikke fra FCK) som Jeppe Curth, Bajram Fetai og Per Krøldrup plus mangeårige KB oldboys-profiler som Adam Geertsen, Kim Palm, Lasse Lauth og Søren Martinussen.

Det er endnu ikke besluttet, hvor finalen spilles, men "Ugen der gik" vil gå lange for at dække braget mellem de gamle kæmper live-opdatere fra sidelinjen.