BVB Dortmund Stadion

Tilskuerinfo fra politiet i Dortmund

Borussia Dortmunds sikkerhedsafdeling har sendt os dette velkomstbrev fra politiet i Dortmund, som vi takker for - og her bringer i sin fulde længde med praktiske og vigtige sikkerhedsmæssige forhold omkring kampen.

Vi regner med ca. 3.500 F.C. Københavnere i byen og opfordrer til, at man samles fra kl. 12 på Alter Markt i centrum, hvorfra der er fælles afgang til stadion kl. 16. Bemærk at større tasker ikke er tilladt på stadion, men kan blive opbevaret i et skab for 0,50 EUR.

- - - - - -

Kære FC København fodboldfans!

Politiet i Dortmund byder velkommen til den kommende Champions League-kamp mellem Borussia Dortmund og FC København!

"Alter-Markt" pladsen i centrum af Dortmund er tilgængelig for dig som fan-kontaktpunkt.

Vi byder udtrykkeligt sportsentusiaster og fredelige fodboldfans velkommen til vores by. Vi er klar over, at support og en imponerende atmosfære er en del af en fodboldkamp, men vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at det er forbudt at bære og afbrænde pyroteknik af enhver art i Tyskland.

Dette forbud gælder ikke kun på stadion, men i hele det offentlige rum. Overtrædelse af denne regel fører uundgåeligt til juridiske konsekvenser og som regel til et forbud mod at komme ind på stadion.

Dette ville betyde, at du på trods af din rejse til spillestedet ikke er i stand til at støtte dit hold på stadion på grund af din egen forseelse.

Så undlad at brænde pyroteknik overalt i byen eller på stadion! Du bringer dig selv og uindvolverede mennesker i fare!

Dortmund-politiet vil endvidere gerne gøre opmærksom på følgende:

  • Enhver form for voldelig konfrontation mellem enkeltpersoner eller grupper vil resultere
  • i øjeblikkelig politiindgriben og medføre strafferetlige konsekvenser. Indgang på stadion vil også være forbudt i disse tilfælde med en sandsynlighed, der grænser til sikkerhed.
  • Narkotika såsom hash eller lignende er forbudt i Tyskland, tag ikke sådanne stoffer med dig.
  • De eksisterende metrolinjer fra Dortmunds centrum til stadion kan kun bruges i små grupper.

Ankomst med bus eller bil
Gæstefans, der ankommer med bus eller bil, kan parkere på parkeringsplads E3, Victor- Toyka-Strasse i Dortmund. Derfra er der kun få meter til fods til stadion. Indtast venligst adressen “Victor-Toyka-Strasse, 44139 Dortmund” på din navigationsenhed.

Ankomst med tog
Gæstefans, der ankommer med tog, kan tage metrolinjen U45 fra Dortmunds hovedbanegård til stoppestedet „Stadtgarten“ og derfra tage U46-linjen i retning af Westfalenhalle til stoppestedet „Westfalenhallen“.

Ankomst fra centrum
Gæstefans, der allerede er i Dortmunds centrum (fan-kontaktpunkt: "Alter Markt“) kan rejse - udelukkende i små grupper - med metro fra stoppestedet „Stadtgarten“ på U 46- linjen i retning af Westfalenhalle til stoppestedet „Westfalenhallen“.

OPDATERET: Det tidligere viste kort i artiklen viste fejlagtigt, at vores fans skulle benytte "Northeast entrance". Den korrekte indgang er "North entrance". Der er skiltet med “North stand/away supporters/sectors 08,60,61,70,75”.

 Følgende gælder for alle ankomster: Kun en tidlig ankomst med en gyldig billet til stadion vil gøre dig i stand til at være på stadion i tide til kick-off.

Dit indgangsparti er i det nordøstlige indgangsparti på stadionet på Strobelallee og er markeret i overensstemmelse hermed.

Du kan også finde opdateret information om operationen på Dortmund-politiets Twitter-konto.

Vi ønsker dig en sikker rejse og et behageligt ophold i Dortmund!

Dit politi i Dortmund