Jess Thorup

Thorup: Vi er med for at prøve at gøre en forskel

”Vi er udmærket klar over Dortmunds store meritter, nationalt og internationalt, men vi er ikke kommet for at opleve klubben og stadion, men for at vise, at vi kan gøre en forskel i turneringen,” sagde Jess Thorup forud for vores første gruppekamp i dette års Champions League.

”Det er hvert år et af klubbens store mål at spille med de bedste i verden, og det har vi gjort os fortjent til ved først at blive danske mestre og så klare den store udfordring i playoff med Trabzonspor.”

”Nu er vores næste mål, at vi også skal spille europæisk efter nytår, og ja, mange mener nok, at vi får svært ved at få point, og vi ved som sagt godt, hvad vi er oppe mod i den her gruppe."

"Men nu er det ikke knald eller fald, men seks gruppekampe, og det er seks muligheder for at få point, som vi vil jagte hver eneste gang. Så må vi se, hvor langt det rækker.”

”Vi har stor respekt for Dortmund, og det er ikke bare fordi de historisk er en topklub i Tyskland og i Europa. Det hold, de har lige nu, har fantastiske kvaliteter rent offensivt, både individuelt og på deres stærke relationer på den sidste tredjedel.”

”Samtidig ser de stærkere ud defensivt, så det ligner et meget komplet hold, men det er også hvad man kan og skal forvente i den her turnering. Det er jo præcis derfor, at det er så vigtigt for os at være med. Det er ved at spille med de bedste, at vi kan tage de næste skridt, og de første kan vi tage allerede i morgen,” sluttede Jess Thorup.