Stage, Nelsson og N'Doye fremme på et indlæg

Ståle: Vi kunne have punkteret kampen tidligt

Det var en generelt tilfreds manager, der gjorde status efter 2-1-sejren over AGF:

"Alt i alt er jeg tilfreds med kampen. Vi spiller ekstremt hurtigt og kan punktere kampen tidligt, for vi skaber flere store chancer ud over målet. Men vi bliver måske for præget af den gode start, for vi spiller næsten for hurtigt i perioder og overdriver nogle ting. Men vi kontrollerer egentlig kampen godt i lange perioder og kommer også fortjent på 2-0 efter pausen."

"Defensivt var det meget bedre end sidst, for vi holder dem nede på kun to chancer, som først kommer i den sidste fjerdedel af kampen. Først da Zeca mister en bold på midten, og så ved målet til 2-0, hvor de tre andre i bagkæden skulle være faldet ned bag Bjelland, da han gik frem. Og så det sidste frispark, som de skød over mål."

"Men som jeg har sagt før, kan man stadig se, at spillerne er på forskellige niveau rent fysisk, og den balance skal vi hele tiden finde for at blive klar til de europæiske kampe. Jeg var glad for at se Bjelland tilbage igen, og Nelsson skal lige helt ind i den måde vi spiller på."

"Viktor Fischer viste også stor fremgang siden sidst, og han havde flere afgørende aktioner i dag, men han skal stadig bygge på sin fysik og have flere max-aktioner, for han spiller på en krævende plads, der også kræver meget defensivt arbejde. Men nu har han lavet tre assists i to kampe."

"Varela er bundsolid i dag, men Karlo Bartolec skal også i gang, så han får nok chancen på tirsdag i Wales. Derudover må vi se, hvordan spillerne har det efter i dag, inden vi lægger os fast på, hvilke ændringer der kommer."