Pierre Bengtsson

2-1-sejr over AGF i sæsonens første hjemmekamp

Sæsonens første hjemmekamp resulterede i en velfortjent 2-1-sejr over AGF. Vores mål blev scoret af Pierre Bengtsson og Jonas Wind, mens Jon Dagur Thorsteinsson reducerede ti minutter før tid.

Vi lagde fra land med et godt tryk på gæsterne, og allerede efter et lille kvarter gav det gevinst. Viktor Fischer demonstrerede suverænt overblik med sin frispilning til Pierre Bengtsson, og Pierres kølige afslutning i det lange hjørne var en angriber værdig!

Selvom vi havde flere chancer før pausen, skulle vi ind i anden halvleg, før nettet blafrede igen. Endnu engang var Carlsbergs Man of the Match, Viktor Fischer, hjernen bag målet, da han efter godt en times spil tørrede en modstander på sidelinjen, trak ind i banen og fandt Jonas Wind, som på sin andenberøring sendte bolden over i det lange hjørne.

Det kunne være blevet til mere, inden AGF reducerede og skabte spænding til det sidste - især på en dødbold lige uden for feltet i de døende sekunder - men vi lever mere end fint med 2-1, og glæder os nu til på tirsdag, hvor vi tager hul på Champions League-kvalifikationen med udekampen mod walisiske The New Saints.

Kampen mod AGF blev i øvrigt overværet af flotte 15.957 tilskuere i Telia Parken - et ganske højt tal, hvis man sammenligner med tidligere sæsoners kampe i sommerferien. Tusind tak for støtten!