Jonas Wind og Viktor Fischer

Reaktioner fra Bengtsson, Fischer - og Boilesen

Pierre Bengtsson
"Det er ikke så tit, jeg scorer, så det var selvfølgelig dejligt, ligesom at vi også fik de tre point. Men vi kan stadig bygge på i spillet, for vi kan godt gøre det bedre. I dag skulle vi have holdt mere i bolden og kontrolleret kampen bedre, så det ikke blev spændende til sidst."

Vi kan bygge på, har nye spillere, vi skal gøre det bedre, holde mere i bolden og kontrollere kampen bedre, blev for spændende til sidst

Viktor Fischer
"Kampens forløb overraskede mig egentlig ikke så meget, når man ser hvordan den forløb. Vi startede bedst, men manglede at sætte os helt igennem, for vi kunne have sagtens ført både 2-0 og 3-0 tidligt i kampen. Men så går luften lidt af ballonen, og vi holder ikke det samme momentum, så vi skal stadig justere nogle ting. Men vi vinder helt fortjent, og seks point for to kampe er jo tre flere end på samme tidspunkt sidste år!"

Nicolai Boilesen - efter Sektionens bannerhilsen efter 20 minutter "God bedring, Boile - KBH er med dig"
"Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige. Jeg blev meget overrasket og overvældet og en lille smule rørt over det, og det betyder rigtig meget for mig. Det er ellers ikke fordi, jeg har manglet motivation til at komme tilbage, men når man får sådan en opbakning og støtte, så giver det noget ekstra."

"Jeg skal først opereres her den 30., for jeg har et lille sår på knæet, lige der hvor de skal skære, og det skal først hele op for ikke at der kommer infektioner, når de skal operere."