Søren Frederiksen forlader F.C. København

Søren Frederiksen til F.C. København

F.C. København har dags dato indgået aftale med SønderjyskEs U21-landsholdsspiller Søren Frederiksen. Offensivspilleren tiltræder på en 3-årig kontrakt, men udlejes samtidig til SønderjyskE for hele den kommende sæson.

 

- Søren er den type spiller som man falder for, når man ser ham spille. Hans fysiske forudsætninger, naturlige gode boldomgang og uimponerede, fremadrettede stil, gør ham til en meget interessant spiller. For at fortsætte sin udvikling har Søren imidlertid brug for at blive matchet hver eneste uge på højeste niveau, og det sikrer lejeaftalen med SønderjyskE. Vi glæder os til at tage i mod Søren om et års tid, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

 

- Jeg glæder mig og er enorm stolt og glad i dag. Det er stort at blive en del af den største klub i Danmark, men samtidig ser jeg frem til at fortsætte i SønderjyskE i hele den kommende sæson. Det er vigtigt for min udvikling, at jeg får tilstrækkelig med spilletid, og om et år er jeg helt sikkert bedre forberedt på at indgå i FCK-truppen og kunne bidrage maksimalt, siger 20-årige Søren Frederiksen, der er noteret for otte U21-landskampe.

 

 

Søren Frederiksen i den hvide trøje...

Foto: FCK.DK / Daniel Rommedahl