Kim Christensen til F.C. København

F.C. København har dags dato sikret sig den danske målmand Kim Christensen på en 3½-årig kontrakt. Kim Christensen, der i de seneste år har repræsenteret svenske IFK Göteborg og været en fast del af landsholdets bruttotrup, tiltræder med øjeblikkelig virkning hos de danske mestre.

 

- Det er væsentligt, at der til enhver tid er hård konkurrence om startpladserne i F.C. København - det gælder også på målmandsposten. Den netop overståede sæson viste med tydelighed vigtigheden af at have flere dygtige keepere i stalden. Aftalen med Kim sikrer, at vi på en meget vigtig position uden tvivl er Nordens bedst besatte hold. Jeg glæder mig over at Kim har modet til at tage konkurrencen op, og det viser at Kim udover at være en dygtig keeper besidder stærke karakteregenskaber, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

 

- F.C. København er Danmarks største klub, og de er altid med hvor det er sjovt - både i Europa og i den hjemlige liga. De fleste spillere kan kun drømme om at få lov til at spille for FCK, men for mig bliver det nu virkelighed, siger Kim Christensen og fortsætter:

 

- Der er minimum to gode spillere til hver plads her i klubben, og jeg er godt klar over at det bliver en stor udfordring for mig at komme tilbage til Danmark og få spilletid i København. Jeg er helt sikker på at jeg får rigtig god sparring til træning, og jeg drømmer selvfølgelig om at komme til at spille i PARKEN. Jeg har altid kunne lide udfordringer, og det er blandt andet derfor jeg nu bliver FCK’er, slutter 30-årige Kim Christensen, der tidligere også har repræsenteret FC Nordsjælland i Danmarks bedste række.

 

Kim Christensen starter træningen med resten af førsteholdet onsdag den 16. juni klokken 11.00 på Nummer 10.

 

 

Carsten V. Jensen byder Kim Christensen velkommen i København...

Foto: FCK.DK / Daniel Rommedahl