Pieros Sotiriou

Pieros solgt til FC Astana

F.C. København har solgt Pieros Sotiriou til FC Astana fra Kasakhstan. Dermed forlader den cypriotiske angriber København efter to et halvt år i den hvide trøje.
 
Pieros kom til FCK fra APOEL i 2017 og scorede 14 Superligamål i sin første sæson. I alt er det blevet til 35 mål i 110 kampe for FCK.
 
”Pieros har været et stort aktiv for os i sin tid i klubben. Han er en fantastisk fyr uden for banen, og han giver altid 100 procent i holdets tjeneste på banen, og han er i den sammenhæng en træners drøm,” siger manager Ståle Solbakken og fortsætter:
 
”Der har altid været hård konkurrence på Pieros' position, men han har altid taget kampen op og vist sig frem til træning og i kamp."

"Det er ikke altid, at han i mine øjne har fået den anerkendelse, han har fortjent for sin indsats for klubben, men han har altid sat holdet højest, også selvom han sikkert kunne have lavet flere mål og høstet mere hyldest ved at være mere egoistisk."

"Vi har været glade for at have ham, og han kan være stolt af sin indsats her. Derfor ønsker vi ham også alt det bedste i fremtiden, selvom timingen af salget er lidt skæv for os på den helt korte bane. Vi er dog stadig godt dækket ind med N'Doye, Santos, Kaufmann og snart Jonas Wind, ligesom både Daramy og Fischer giver os muligheder helt fremme,” slutter Ståle.
 
Pieros Sotiriou selv ser tilbage på sin tid i København med stor glæde:
 
"Det har været fantastisk for mig at være i klubben!"

"Jeg har fået venner for livet og oplevet at spille i en meget stor klub, hvor vi sammen med fansene har oplevet store ting. Det vil jeg altid tage med mig videre i livet."

"Jeg kommer til at savne alle i klubben og savne København som by, så jeg vil helt sikkert komme forbi og hilse, når muligheden er der."

"Jeg ønsker FCK og alle omkring klubben alt det bedste, og jeg er meget stolt over, at jeg fik muligheden for at spille her,” siger Pieros.