Dame N'Doye og Rasmus Falk

1-1 i hektisk og tempofyldt drama

Celtic lagde ud som lyn og torden, og Kalle Johnsson reddede mesterligt et par gange i kampens hektiske og tempofyldte indledning, hvor N'Doye også fik muligheden for en friløber, men blev tacklet i feltet, inden han kom til afslutning.

De aggressive og pågående skotter tog føringen efter 14 minutter, da vores forsvar blev fanget i undertal og topscoreren Odsonne Édouard blev spillet fri i venstre side og elegant chippede bolden over Kalle.

Siden fik vi dog bedre styr på defensiven og undgik flere store Celtichancer før pausen, men vi havde samtidig selv svært ved at trænge igennem og komme til noget i deres ende. Oviedo var tættest med et skruet skud forbi den fjerneste stolpe.

Efter pausen kom vi meget stærkt ud og pressede dem højt på banen på god, klassisk FCK-facon, og belønningen kom da Zeca generobrede, og Falk fornemt spillede N'Doye fri, hvorefter han udlignede ind via indersiden af stolpen.

Spillet bølgede nu frem og tilbage, og et kvarter før tid fik vi glæde af VAR-teknologien, da dommeren dømte hands på en Celticspiller i en luftduel i deres felt. Men desværre ramte Jens Stage indersiden af stolpen fra 11-meter pletten!

Tak for en fantastisk støtte fra tribunerne, hvor 34.346 blev vidner til en underholdende affære, der holder liv i håbet om københavnsk affære om en uge i Glasgow!