Jens Stage

Ståle: Jeg er stolt af spillerne

Efter 1-1-opgøret mod skotske Celtic FC havde Ståle Solbakken disse kommentarer:

"Vi fik et tempochok i de første 20-25 minutter, og specielt i de første fem minutter var vi i store problemer. De spillede hurtigt og vi begik for mange fejl. Vi har prøvet det her før internationalt, fx fik vi også et tilsvarende tempochok mod Olympique de Marseille og Chelsea, så vi ved, at det kan ske. Selv en spiller som Zeca med hans store internationale kvaliteter, havde problemer i starten af kampen".

Men vi kom tilbage i kampen, og det glædede naturligvis Ståele:

"Jeg er stolt over den måde vi kommer tilbage i kampen. Vi finder pladsen i mellemrummene, vi løber bag om dem og gør mange ting rigtigt. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi misbruger straffesparket - omvendt kunne de også have punkteret kampen tidligt i opgøret. 

"Jeg er også imponeret over det spil som fx Kaufmann leverer - og Pep Biel spiller også en rigtig god kamp, og N'Doye var et monster. Vi spiller international fodbold i dag, og specielt vores sidste 20-25 minutter er rigtig gode. Det var dog også et rigtig godt hold vi mødte, og specielt deres forward Edouard er en klassespiller".

Ståle lukkede snakken med disse ord:

"Der var en flot forestilling, og selvfølgelig havde jeg gerne set, at vi scorede på straffesparket - men vi lever og alt er åbent til returkampen. Celtic gik ind til kampen med ni sejre i træk, så jeg er meget stolt af spillerne - og at vi formår at komme så flot tilbage i kampen."