Rasmus Falk

Spillerreaktioner: Returkampen er helt åben

Rasmus Falk
"Det var en fantastisk kulisse her til aften, vores fans var med os hele vejen - og jeg elsker kampe som den her. Det er aftener og rammer som det her, der bare er så specielle! Men det var en fed kamp, omend de første 15 minutter var lidt bekymrende. Men vi viser god moral og æder os flot ind i kampen. Jeg er naturligvis ærgerlig over, at vi ikke får scoret på straffesparket - og dermed havde haft en lille fordel inden returkampen, men det er jo stadig en helt åben kamp".

Pierre Bengtsson
"Jeg synes, at det er flot vi kommer så godt tilbage, men vi må også indrømme, at de var bedst i 1. halvleg - til gengæld var vi klart bedst i de sidste 45 minutter. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke snupper sejren - men der var alligevel så mange gode ting i dagens kamp, og dem skal vi selvfølgelig tage med til vores kommende kampe i Superligaen".

Dame N'Doye
"Vores fans var amazing i dag, igen i dag, så tak for den støtte. Men vi stressede lidt i første halvleg, vi havde det svært og gav for mange chancer væk - og det skal man ikke gøre i europæisk fodbold. Vi begyndte at komme tilbage i kampen i slutningen af 1. halvleg - og det spil fortsatte vi efter pausen, hvor vi klart dominerede opgøret. Her fik vi virkelig spillet til at flyde, og så var det naturligvis skønt at score - og på den måde være med til at give hele holdet et løft".

Mikkel Kaufmann
"Det var sindssygt at være med til denne kamp. At spille en kamp i sådan en ramme, det havde jeg aldrig prøvet før, stemningen var fantastisk - og det var bare fedt. Vi fik lagt en godt tryk på dem til sidst, og vi sidder jo på det hele til sidst. Så en smule ærgerligt, at vi kun får 1-1, men alt i alt var det måske et meget fair resultat".