Viktor Claesson

Neestrup: Vigtigt at bevare muligheden for at spille europæisk

”Jeg har stor respekt for den måde, spillerne præsterede på i dag, for vi havde sat os selv under stort pres, men fik det resultat, vi skulle have,” sagde Jacob Neestrup efter 1-1-kampen mod FC Nordsjælland, der sikrer løverne en playoff mod Randers FC på fredag.

”Der var perioder i dag, hvor vi var rigtigt gode, og vi havde også chancerne til at lukke kampen tidligt, men det var ikke alt, der var perfekt.”

”Det var meget vigtigt at bevare muligheden for at spille europæisk næste sæson, for når vi ikke kan få det bedste, må vi tage det næstbedste, og derfor skal vi gøre arbejdet færdigt på fredag ved at vinde.”

”Vi har ikke leveret godt nok i Superligaen og levet op til de store forventninger, man med rette kan stille til F.C. København, men den opbakning vi fik herinde i dag var virkelig flot. Ja, der var kritiske bannere og arbejdshandsker på banen, og det havde jeg da gerne undværet, men det havde vi også undværet, hvis vi havde præsteret bedre.”

”Det er præmisserne i klubben, og vi tager kritikken til os, når det gør ondt, ligesom vi nyder de gode stunder. Men jeg vil gerne vente med en samlet evaluering af sæsonen, for den er ikke slut endnu, og det gør en kæmpe forskel, om vi skal spille europæisk eller ej, så det retter vi alt vores fokus på nu og de kommende dage,” sluttede Jacob Neestrup.

>> Billetinfo om playoff-kampen