Kevin Diks

Kevin Diks: Vi skal gå all in og kæmpe for klubben og fansene

Det har været en hård uge for alle F.C. Københavnere, men der er ikke tid til at dvæle for meget ved fortiden lige nu, for der venter en ny vigtig opgave på søndag mod FC Nordsjælland.

”Ja, det var hårdt efter i tirsdags, det tror jeg, at alle kunne se, men det er en del af gamet, at man skal kunne rejse sig hurtigt og komme videre og fokusere på den næste kamp, for der er virkelig meget på spil, så vi kan bevare muligheden for at spille europæisk næste sæson.”

”Det har vi forberedt os på siden onsdag, så vi kan gå all in på søndag og kæmpe for klubben og for fansene. Vi skal simpelthen ud og give alt hvad vi har, både i angreb og forsvar.”

"Nordsjælland har også brug for en sejr, men vi er på hjemmebane og kan godt nøjes med en uafgjort, selv om vi selvfølgelig går på en sejr, og det både tror og håber jeg også, at vi får."

”Især hvis vi får den samme helt crazy opbakning fra fansene, som vi har fået hele sæsonen. Vi ved godt, at vi ikke har leveret det, som de og vi selv gerne ville, men nu fortjener de, at vi giver noget tilbage med en sejr, og her er jeg sikker på, at jeg taler på hele holdets vegne,” slutter Kevin Diks.