FCK-fans i Parken

FCK-FC Nordsjælland: Dagen derpå

Tredjepladsen fastholdt
"Når man ikke kan få det bedste, må man tage det næstbedste," konstaterede Jacob Neestrup efter 1-1-kampen mod FC Nordsjælland, hvor vi fastholdt den tredjeplads, der giver en Europa-playoff på fredag om en plads i Conference League-kvalifikationen.

>> Læs referat af kampen her

"Det gør en kæmpe forskel, om vi skal spille europæisk eller ej i næste sæson, og sagt i al respekt, så er det vigtigere for os end en bronzemedalje," tilføjede han og lykønskede desuden FC Midtjylland med det danske mesterskab.

Det sikrede midtjyderne på en dramatisk eftermiddag, hvor de erobrede førstepladsen med 3-3 hjemme mod Silkeborg, mens AGF vandt 3-2 i Brøndby, hvilket heller ikke gik ubemærket hen på tribunerne i Parken.

Superliga-stillingen

 

>> Læs også: Ankersen i Top 5

Skuffelse i FCN-lejren
Et af de to hold skulle gå fra banen med en skuffelse, og da FC Nordsjælland for 11. gang i træk forlod Parken uden en sejr, måtte de gå den tunge gang direkte på sommerferie.

"Vi møder et godt hold i dag, og jeg har stor respekt for, at de er så dygtige til at lukke de rum ned, vi gerne vil angribe i. Men jeg er glad for, at vi alligevel fik lavet det mål, som gjorde, at det trods alt blev spændende de sidste 10-12 minutter," sagde cheftræner Johannes Hoff Thorup til klubbens hjemmeside, hvor han ærgrede sig mest over, at hans hold ikke fik scoret i den første halve time.

Rasmus Falk og Jeppe Tverskov
Rasmus Falk trøster en skuffet Jeppe Tverskov. Foto: Jan Christensen, FrontzoneSport


Kendte ansigter på tribunen
Flere tidligere FCK-spillere lagde vejen forbi Parken for at støtte holdet i sidste spillerunde, og vores fotograf fik blandt andet øje på Jonas Wind, der var i Parken med farmand Per, Victor Kristiansen og uheldige Mohamed Daramy, som går glip af EM-slutrunden på grund af en skade, og som sad lige bag Niclas Jensen på tribunen.

Jonas Wind, Victor Kristiansen, Mohamed Daramy og Niclas Jensen
Jonas Wind, Victor Kristiansen, Mohamed Daramy og Niclas Jensen. Foto: Gaston Szerman, FCK Media


Indmarch
Det er altid en stor oplevelse for medlemmer af Klub Leo at gå med spillerne på banen i Parken, og i går fik to af spillernes børn også muligheden, da Kevin Diks' datter og Mohamed Elyounoussis datter og søn var blandt indmarchbørnene.

Indmarchbørn fra Klub Leo
Foto: Gaston Szerman, FCK Media
Kevin Diks' datter og Mohamed Elyounoussis datter og søn var indmarchbørn
Foto: Gaston Szerman, FCK Media

 

Kampstatistik

Kampstatistik

 

Kampstatistik