Jacob Neestrup

Neestrup: Vi kan ikke brokke os over det ene point

"Vi ville gerne ud og spille med dem og udfordre dem, og det lykkedes vi også fint med i en god første halvleg, og også da vi kom foran 2-1 sad jeg med en fornemmelse af, at den her kamp skulle vi vinde. Men det ærgrer mig, at vi ikke lever op til 1. halvleg, efter vi kom foran igen, for siden gemmer vi os lidt og trækker os for langt tilbage, og så dominerer de resten af kampen," sagde Jacob Neestrup efter 2-2-topkampen i Farum.

"At de scorer efter to hjørnespark fylder ikke mere for mig, end hvis de havde scoret to mål på straffespark eller langskud eller indkast. Men vi giver dem for mange hjørnespark gennem hele kampen, så på den måde beder vi vel også lidt selv om det."

"Alt i alt synes jeg, det var en ret lige kamp mellem to gode hold, hvor vi ikke kan brokke os over det ene point, for de var tættest på sejren i de sidste 20-25 minutter."

”Det gjorde ondt at se, at Cornelius måtte udgå med en skade, og jeg forstår godt de kritiske spørgsmål i forhold til hans skadehistorik, men det er komplekst, og man må have tillid til, at vi gør hvad vi kan. Jeg ved endnu ikke, hvad der præcist skete i dag, så det må vi vende tilbage til de nærmeste dage, men jeg er ked af det på hans vegne. Han er vigtig for os, selv om vi det sidste års tid har vist, at vi kan klare os uden ham," sluttede Neestrup.