Jacob Neestrup

Neestrup før FCN: Vi går ind i en anderledes periode nu

Efter 13 kampe på 43 dage har Jacob Neestrup og truppen haft en pause fra klubkampe, og vi talte med cheftræneren inden fredagens træning og de sidste forberedelser til lørdagens topkamp i Farum.

“Det bliver godt at komme i gang igen!” sagde Neestrup.

“Vi har haft 14 dage, hvor nogle har haft mulighed for lige at trække vejret, mens andre fortsat har skullet arbejde hårdt i landsholdstjenester. Så i dag er den første dag, hvor alle er til rådighed, og nu glæder vi os egentlig bare til at komme i gang med et topbrag i morgen.”

“Landsholdspauser er også altid en mulighed for at kigge tilbage, dels på alle de gode ting, vi har lavet, og dels på de ting, som vi gerne ville have gjort bedre eller været mere konstante i.”

En anderledes periode
“Men der er også forskel på den periode, vi har haft siden sæsonstarten, og den periode, vi går ind i nu. Ikke kun fordi, vi skal møde andre modstandere, men det er også en anderledes periode. Forstået på den måde, at i den periode vi lige har været igennem, var det absolut vigtigste at komme gennem de europæiske kvalifikationskampe.”

“Selvfølgelig var det også et mål af vinde alle superligakampe, hvilket vi næsten også lykkedes med, men kvalifikationen til Champions League-gruppespillet var det helt centrale. Derfor roterede vi måske også mere, end vi ellers ville have gjort.”

Momentum skal udnyttes
“Men nu glæder vi os foreløbig til i morgen og mødet med FC Nordsjælland. Hvis vi tager udgangspunkt i de fire kampe, vi havde mod hinanden i foråret, så var det fire rigtigt gode kampe på et meget højt niveau i et meget højt tempo. Der var kampe, hvor vi var bedst, og der var kampe, hvor de var bedst.”

“Momentum skiftede meget i alle fire kampe, og derfor handler det i morgen om, at vi skal stikke kniven ind i de perioder, hvor vi er bedst, og samtidig som minimum have kontrol i de perioder, hvor vi af forskellige årsager ikke kan tage initiativet,” slutter Jacob Neestrup.