Mohamed Elyounoussi

2-2 i Farum

Trods to københavnske føringer i Farum på mål af Orri Óskarsson og Mohamed Elyounoussi endte topkampen 2-2.

Efter en lidt afventende københavnsk start på kampen slog vi til efter 16 minutter, da Falk snød to mand, hvorefter Achouri spillede Orri Óskarsson i feltet, hvor han køligt chippene bolden over Andreas Hansen til 1-0.

Fem minutter efter afværgede Birger Meling i allersidste øjeblik en oplagt FCN-udligning, og i stedet kunne vi kort efter have øget til 2-0 på en stor kontrachance.

I 27. minut udnyttede Jeppe Tverskov en mangelfuld FCK-opdækning på et hjørne og headede bolden ind til 1-1, men resten af 1. halvleg var vi toneangivende og både Óskarsson og Achouri havde udmærkede chancer.

Nordsjælland kom bedst ud efter pausen og havde flere store chancer, men i 54. minut slog vi kontra. Elias Achouri spillede Mohammed Elyounoussi godt fri, og han tog et træk i feltet og udplacerede Andreas Hansen.

Hjemmeholdet svarede dog snart igen, for efter en times tid udlignede Martin Frese, da vi igen markerede for løst efter et hjørnespark.

Resten af kampen var Nordsjælland mest på bolden, og fem minutter før tid havde Ibrahim Osman en stor chance til at sikre FCN sejren, men det blev ved 2-2, som betyder, at vi fastholder førstepladsen med et forspring på to point.

Tre udekampe mere, før vi ses i Parken
Der er stadig to uger, til vi ses i Parken igen - først venter udekampe mod Galatasaray, Brøndby IF og IF Lyseng, inden vi møder FC Midtjylland lørdag den 30. september, kl. 16.00. Over 30.000 har allerede sikret sig plads, så vent ikke for længe, hvis du vil være en del af oplevelsen. Ledige pladser finder du som sædvanlig på billet.fck.dk.