Jacob Neestrup

Neestrup: FCM var samlet set bedre end os

“I de første 30-35 minutter var FC Midtjylland klart bedre end os i alle spillets facetter, både kollektivt og individuelt, og det blev afgørende for udfaldet,” konstaterede Jacob Neestrup efter aftenens 0-2-nederlag i Herning.

“Jeg synes, at vi kom bedre med igen efter deres scoring til 1-0, og i 2. halvleg får vi et helt andet kampbillede, hvor vi skabte masser af chancer, og jeg ved godt, at de også brændte et straffe, men hvis vi var kommet på 1-1, så tror jeg også på, at vi kunne havde vundet.”

“Kampen lever jo lige til det sidste, men jeg siger ikke, at vi havde fortjent at vinde. De er markant bedre end os den første halve time, og derfor bliver vejen for lang for os resten af kampen.”

“De var samlet set bedre end os, og det gælder også på det taktiske, hvor den plan, jeg havde lagt, ikke virkede i den første halve time. Så vi vinder og taber sammen, og der er spillere, der skal tage et ansvar, og det skal jeg også som træner.”

“Den væsentligste årsag var, at vi var for dårlige på bolden, for der var muligheder for at sætte vores spil i de rum på banen, hvor vi gerne ville, men det formåede vi først at ændre i 2. halvleg,” sagde Jacob Neestrup.