Elias Achouri

Achouri: Jeg kan blive endnu bedre

Elias Achouri havde igen afgørende fødder med i sejren over FC Nordsjælland i mandags, hvor han både leverede mål og assist, og tuneseren var glad efter sejren.

”Vi var glade for præstationen mod FCN og for at vinde 2-0 mod en svær modstander," fortalte han efter onsdagens træning på Frederiksberg.

"Jeg er selvfølgelig glad for målet og assistenten og på den måde at hjælpe holdet. Det vigtigste er dog, at vi vinder kampene, og hvis jeg hjælper ved at score eller assistere, så gør jeg med glæde det.”

Kan blive endnu bedre
Den lynhurtige kantspiller har indtil videre bidraget med 10 assist og 5 mål i sine 30 kampe for løverne, men han var godt klar over, at jublen ved 2-0 målet i mandags ikke var den vildeste.

”Jeg ved godt, at jublen efter min scoring i mandags ikke var den største, men jeg følte måske lidt, at det var min pligt. Altså mit arbejde at få scoret," forklarede han.

"Jeg har ikke været helt tilfreds med mine præstationer efter AFCON, og jeg forlanger mere af mig selv. Det betyder dog bestemt ikke, at jeg ikke er glad for at score mål, men jeg vil være bedre, og jeg ved at jeg kan gøre det bedre.”

”Jeg skal måske øve mig i ikke at være så hård ved mig selv, for jeg stadig er en af de mest afgørende spillere i ligaen baseret på mål og assist. Men jeg ved, jeg kan gøre det bedre. Det er det, som driver mig hver dag, og som har bragt mig til hvor jeg er i dag. Men jeg skal huske at nyde tingene endnu mere, end jeg måske til tider gør.”

Tre point er målet i Herning
Nu glæder Elias Achouri sig til kampen i Herning, hvor endnu en topkamp skal udspille sig.

”Det bliver en meget stor og vigtig kamp, som vi tager derover for at vinde. Vi har selvtillid, og det skal vi også have, for vi har det bedste hold i Danmark. Det er sagt med den største respekt for de andre hold, men vi har de bedste spillere, og det skal vi vise på banen, og det skal fortsætte på fredag,” siger Achouri, som kan se frem til et udsolgt stadion.