Jacob Neestrup

Neestrup: En hård kamp med høj intensitet - sådan skal det også være

“Alt i alt synes jeg, det er helt fortjent, vi vinder den her kamp, men selvfølgelig bliver det tæt til sidst efter deres reducering” sagde Jacob Neestrup efter 2-1-sejren over Viborg.

“Men det er også det bedste hold, vi har mødt her i foråret, så det var en hård kamp med høj intensitet. Sådan skal det også være, når to tophold mødes, og de kampe kommer flere af i de sidste ti runder,” lød det fra Neestrup, som dog endnu ikke lige havde overblik over, hvem alle modstanderne bliver i Mesterskabsspillet.

“Jeg synes, vi sidder godt på det, indtil de får deres mål lidt ud af ingenting, og så presser de selvfølgelig på til sidst. Men en af vores styrker er, at vi ikke panikker i de perioder, hvor vi kun er det næstbedste hold på banen. Men i langt det meste af kampen, synes jeg, at vi er klart bedst og skaber flest chancer.”

“Hvis man ser lidt ud over den her kamp i dag, så er jeg alt i alt virkelig glad og stolt over den præstation, drengene har leveret. Det var vores ottende superligasejr i træk, og vi har ikke tabt i et halvt år. Jeg synes, at en af de vigtigste årsager er, at altid går på banen med sund respekt for den modstander, vi skal møde, og det er uanset hvor i tabellen de ligger. Det vil vi blive ved med, og det er det, der skal bringe os langt.”

Og langt - det er selvfølgelig til endnu et dansk mesterskab. Men er vi nu guldfavoritter ville mange journalister vide?

“Kald os hvad I vil. Jeg siger, som jeg har gjort fra dag 1, at vores mål er at vinde Superligaen, og det har ikke ændret sig. Men vi har mødt dygtige hold på vores vej, som vi skal møde igen - men ærligt talt, jeg synes sgu også, at vi er rigtig gode!” sagde Neestrup med et smil.

Det eneste, der ærgrede ham i dag, det var de gule kort, der sender både Diks og Jelert i karantæne.

"Efter at have set begge situationer på TV, så synes jeg ikke, at nogen af kortene er korrekte. Advarsler og karantæner er en del af spillet, men det er ærgerligt, når de bliver udløst på den her måde," sluttede Neestrup, der heller ikke havde nogen status på Diogo, som udgik med en skade i 1. halvleg.

>> Billetter til Mesterskabsspillet - skriv dig på info-liste her