Hákon Arnar Haraldsson

8. sejr i streg - denne gang over Viborg

Parken var igen rammen for en sejr, og denne gang var det den 8. Superliga-sejr i streg. Det blev til 2-1 sejren over Viborg, og nu venter et spændende Mesterskabsspil.

Hákon Haraldsson forsatte sin målstime i foråret, da han efter kun 13 minutter scorede til 1-0. Det var tredje kamp i streg at den unge islænding kom på tavlen, og denne gang var det med venstrebenet. Hákon opsnappede en aflevering fra Viborg-målmand Lucas Lund og lagde køligt bolden over målmanden og i målet fra godt 30 meter.

1-0 blev også stillingen ved pausen, efter der var chancer i begge ender, og det kunne snildt være blevet til flere mål til begge hold.

2.halvleg bød på flere mål, da først Mohamed Daramy kom på tavlen, da hans indlæg fra vores venstre side fortsatte hele vejen ind i målet og bragte os foran 2-0.

Viborg kom dog tilbage i kampen, da Nils Mortimer fik rettet et langskud af, der snød Kamil Grabara i målet til 2-1.

Der blev ikke scoret flere mål i kampen, og derme går vi ind til Mesterskabsspillet på 2.pladsen i Superligaen.

Bliv klar til Mesterskabsspillet
Der venter nu fem fede kampe i Parken, og hvis du ikke allerede har kort eller abonnement, så husk at du med et FCK+ abonnement har både forkøbsret samt 10 % på billetter til kampene.

Læs mere her, hvor du også kan skrive dig op til nærmere information om billetsalget, priser m.m.