Michael Santos

Nederlag i et tilskuertomt Telia Parken

For første gang nogensinde måtte vi spille turneringskamp for tomme tribuner, og det gjorde det bestemt heller ikke bedre, at vi samtidig tabte kampen til AC Horsens med 1-0 på et mål i 84. minut.

Vi dominerede spillet klart den første halve times tid, men kom kun til enkelte gode muligheder - største da Zeca efter ti minutter førte bolden frem og selv trykkede af fra kanten af feltet, men Matej Delac reddede fornemt til hjørne.

Det sidste kvarter blev en rodet affære, hvor Horsens var en hel del på bolden oppe på vores halvdel, men vi holdt dem helt fra farlige afslutninger.

2.halvleg bød på et Horsens-hold, som havde langt bedre styr på starten af 2.halvleg end vi havde, alligevel var det Michael Santos, som fik de største muligheder. Angriberen missede dog begge chancer, og i det 84. minut slog Horsens til efter et hjørnespark. Efter klumpspil foran målet faldt bolden ned for fødderne af Alexander Ludwig, som scorede bag Kalle Johnsson.

Vi forsøget at etablere et pres i slutminutterne, men fik ikke lavet den afgørende chance, som kunne have givet en udligning.