Pierre Bengtsson

Pierre: En svær situation for alle

Pierre Bengtsson gik glip af ugens to AaB-kampe på grund af en mindre skade efter Celtic-kampen i Glasgow, men han er nu klar til at indgå i 18-mands truppen til AC Horsens-kampen.

"Ja, jeg havde nogle småproblemer, men har det fint nu og er klar til i morgen," fortalte Pierre efter lørdagens træning, hvor snakken uundgåeligt også faldt på tiltagene omkring Corona-smittefaren.

"Vi har selvfølgelig talt meget om det i truppen. Man læser jo næsten ikke om andet i øjeblikket, og der er nyt hver dag, så det fylder meget."

"Det bliver trist at spille uden tilskuere, men jeg forstår også, at man må være på den sikre side, så smitten ikke spreder sig mere. Men det bliver en meget anderledes oplevelse for os spillere, og det bliver en mærkelig følelse at spille uden den sædvanlige opbakning fra fansene."

"Vi må forberede os mentalt, så godt som vi kan, og ellers bare være klar og gå ud og præstere det samme arbejde, som hvis der var tilskuere. Men selvfølgelig er det en svær situation for alle."

Der er kickoff for tomme tribuner i Telia Parken kl. 16, og du kan se kampen på Canal 9 og D-play - og vi live-updaterer som sædvanlig på twitter (@FCKobenhavnLive) og som noget nyt også på vores Facebook-side.