Mikkel Kaufmann

Kaufmann: Håber at få jublen frem hjemme i stuerne

I slutningen af en flot 1. halvleg i Glasgow, måtte Mikkel Kaufmann desværre lade sig udskifte lige inden pausen, men han er klar igen til dagens kamp mod AC Horsens: 

"Jeg har ikke trænet så meget den sidste uge, men det er dejligt at være med igen," lød det fra Kaufmann efter træningen i går formiddags.

"Når man møder AC Horsens, bliver det nok en kamp med mange dødbolde, mange lange bolde og meget fysik, så det skal vi være forberedte på og kunne matche, og så er jeg sikker på, at vi nok skal være, at vi er det bedste hold."

Som alle andre er Kaufmann selvfølgelig også berørt af, at vi skal spille uden tilskuere i den kommende tid.

"Det er træls, at det er blevet nødvendigt at gøre det, men nu er det sådan, og det er for alles bedste. Vi må prøve at spille kampen som enhver anden kamp, men selvfølgelig bliver det underligt. Hvis jeg skulle være så heldig at score mit første FCK-mål, så håber jeg, at fansene i stedet jubler hjemme i stuerne, når vi nu desværre ikke kan høre dem fra tribunerne."

Kaufmann har mødt AC Horsens to gang som AaB-spiller. I august 2018 i hans anden Superligakamp, der endte 0-0 og senest i august 2019, hvor AaB vandt 5-0.