Victor Nelsson

Ståle: Vi kom aldrig ud af hverken 1. eller 2. gear

Efter kampen satte både Zeca og Ståle et par ord på det skuffende resultat mod AC Horsens

Carlos Zeca
”Ja, jeg synes vi var det bedste hold i dag, men det her var langt fra vores bedste præstation. Vi var bedre end Horsens, men på trods af det, endte vi desværre stadig i taberens rolle. Det er svært at sige hvad vores problem er, men vi skal tænke over vores spil, vi skal træffe nogle bedre beslutninger og spille noget bedre fodbold. Personligt spillede jeg ikke på det niveau jeg kan i dag, og det samme var tilfældet for holdet. Så vi skal finde en måde, hvorpå vi kan komme tilbage på rette spor. Jeg tror på det her hold, og ved vi kan gøre det bedre – så det er hvad det gælder om, at gøre det bedre, og på den måde mindske afstanden til nummer et”.

Ståle Solbakken
”Det er svært at sige hvorfor, vi ikke kunne trykke Horsens bedre. Vi fik en god start, altså de første 4-5 minutter, hvor vi havde en hurtig boldomgang og fik presset dem godt, men herefter er det udtryksløst, og der var slet ingen kommunikation i holdet, og det er jo nemt at observere, når der slet ikke er nogen tilskuere”. 

”Vi kom aldrig ud af hverken 1. eller 2. gear, og selvom drengene på bænken prøvede hvad de kunne med et par ændringer, skete der desværre ikke noget. Jeg tror ikke, at det var mangel på motivation, men nogle af spillerne havde nogle flade batterier – og andre følte sig ikke komfortable med bolden – i hvert fald begik vi en masse fejl med bolden og i vores forsøg på gennembrud”.

”I første halvleg havde AC Horsens jo ikke noget, men efter pausen kom de tæt på via en masse dødbolde, og det var jo også på en dødbold, at de fik scoret – og så virkede det som om, at vi ikke havde kræfterne til at komme tilbage efter deres scoring. Horsens havde jo spillet pokalfodbold til langt ud på natten forleden, men på trods af det, fik jo aldrig rigtig presset dem til sidst”.