FCK-AC Hoersens

Kampreferat: Trist resultat i triste rammer

For første gang måtte vi spille en turneringskamp foran tomme tribuner på grund af regeringens tiltag for at begrænse Corona-smittefaren.

Telia Parkens tomme tribuner dannede naturligvis en trist ramme om opgøret, og det blev også en trist forestilling og et trist resultat, da AC Horsens scorede kampens enlige mål ni minutter før tid.

Vi kom dog udmærket i gang og kunne have taget teten allerede efter otte minutter, da Zeca brød et angreb og trak ugeneret ned mod Horsens-feltet og fyrede af fra kanten af feltet, men Matej Delac reddede fornemt til hjørne.

Kort efter førte Kaufmann an i en kontra efter en Santos-erobring, men afsluttede et stykke forbi, og efter et kvarters tid pressede han en Horsens-forsvarer tæt under mål, så han var ved at styre bolden i eget net, men Delac var ude i fuld længde og afværge.

Så langt, så godt. Da vi rundede tyve minutter, var alt spillet stort set foregået på deres halvdel, men langsomt men sikkert gik vi ned i gear og ned i tempo. Samtidig begyndte Horsens at komme mere frem på vores halvdel, men stadig uden at være farlige.

Kampbilledet de sidste 15-20 minutter før pausen blev relativt rodet og uden nævneværdige aktioner i hverken den ene eller anden ende af banen, og kampen udviklede sig efterhånden på en måde, der tydeligvis var mest i gæsternes interesse.

2. halvleg blev i endnu højere grad indledt på Horsens' præmisser, hvor de havde bolden mest og holdt os helt væk fra offensive indsatser. Alligevel kom vi til en stor mulighed efter ti minutter, da Pep Biel fikst spillede Santos fri, men vinklen blev for spids, da han havde rundet Delac, og han afsluttede i sidenettet.

Lidt efter kom Daramy ind for Stage, og Falk trak ind centralt, mens Daramy lagde sig ud i venstre side, men vi havde stadig svært ved at få flow i spillet. Først små tyve minutter før tid, kom vi igen til en mulighed, og igen var det Pep Biel, der satte Santos op, men han prikkede bolden forbi den fjerneste stolpe.

Et kvarter før tid fik Fischer comeback, da han afløste Falk, men Horsens stod ikke bare nede bagved og forsvarede sig, og Michael Lumb fik en ganske god skudchance midt i feltet, efter Okosun headede en dødbold ned til ham.

Men vi var stadig i god kontrol rent defensivt, lige indtil ni minutter før tid. Kalle fik ikke fat i et hjørnespark, og bolden endte midt i feltet hos Alexander Ludwig, der bankede bolden ind mellem venner og fjender. Samtidig kom Kaufmann tilsyneladende til skade, da han prøvede at tackle, så han måtte humpe ud og lade sig afløse af Oviedo.

Vi forsøgte at komme tilbage, men kom ikke nærmere end et udmærket ryk og fladt skud af Fischer, som Delac havklarede, og de sidste 5-7 minutter kom vi ikke til meget mere. Vi flyttede Nelsson frem til sidst, og Kalle gik med frem på et hjørne i tillægstiden, men lige lidt hjalp det – vi kom ikke til den afslutning, der måske kunne have givet point.