Valdemar Lund

Lund: Vi er klar til at give den fuld gas mod AGF

"Hovedopgaven har altid været Superligaen, men det var lækkert, at vi også snuppede pokalen, og det giver jo bare blod på tanden til en titel mere. Vi er i hvert fald friske og klar til at give den fuld gas mod AGF," siger Valdemar Lund.

Valdemar var på banen i alle sæsonens pokalkampe, og finalen fylder stadig meget for den stærke stopper, der fylder 19 næste søndag.

"Det var voldsomt! Det er noget af det vildeste, jeg har prøvet, at spille 90 minutter i en pokalfinale, hvor der var så høj intensitet, og hvor der virkelig blev smasket igennem. Den energi sidder stadig lidt i mig, men så kan jeg tage den med ind i AGF-kampen, for der bliver helt sikkert brug for det igen."

"Det kan godt blive den samme type kamp igen, for der plejer altid at være en enorm intensitet og god tænding på i vores kampe mod AGF. Så det bliver nok det samme, vi skal tage med ind og levere i morgen."

"Det er jo også en slags finaler, der venter i de tre sidste kampe, og den fest vi ikke havde tid til at holde i torsdags, den må vi holde, når vi forhåbentlig også har vundet mesterskabet."

"Men nu gælder det først og fremmest AGF i morgen, og med fuldt hus i Parken - vi har jo næsten vænnet os til det, men det er virkelig fedt hver gang. Det bliver rigtig godt, og vi glæder os!" slutter Valdemar Lund.