Isak Johannesson, William Clem og Diogo Goncalves

Forrygende comeback: 4-3 over AGF

Det blev en helt forrygende og vanvittigt underholdende forestilling i Parken for de 32.013 tilskuere, der igen skabte en fantastisk stemning på internationalt niveau.

Vi indledte første halvleg med, at Diogo Goncalves først bragte os foran på straffespark efter ti minutter – begået mod ham selv – og efter 20 minutter øgede til 2-0 på fornemt forarbejde af Elias Jelert.

Alt tegnede lyst og lovende for vores hårdt prøvede tropper, men så tog AGF skeen i den anden hånd, og siden dominerede de resten af halvleg. Efter en halv times tid reducerede Patrick Mortensen på hovedstød, og fem minutter før pausen udlignede Mikael Anderson efter en hurtig kontra.

Efter pausen kom gæsterne også stærkt ud og lagde et tungt tryk på os, og i 53. minut kom de på 3-2 på en afslutning efter et hjørnespark, der ramte Kevin Yakob og snød Grabara i målet.

Så skiftede vi til 4-4-2, satte først Roony og siden Daramy ind for Sørensen og Clem, og fandt på en eller anden måde nye kræfter og kæmpede os fantastisk tilbage i kampen igen og pressede på for udligning.

Den kom 20 minutter før tid, da Diks spillede Jordan Larsson fornemt fri i feltet, og den svenske skarpretter satte bolden fladt i det lange hjørne.

Men 3-3 var ikke nok for løverne. Vi fastholdt trykket og kværnede videre, og kort før tid lykkedes det at fremtvinge sejrsmålet, da Kevin Diks headede et Johannesson-indlæg forbi Jesper Hansen.

Under øredøvende jubel fra tribunerne fightede vi sejren hjem i seks minutters tillægstid, inden det sidste befriende fløjt lød fra Mads-Kristoffer Kristoffersen.

4-3 – hvilken præstation, tre dage efter en krævende pokalfinale, og med et halvt hold ude af stand til at spille. Og mod et formstærkt AGF-hold, der sjældent lukker mål ind. Bravo, FCK!