Kl. 14.00: På hotel i Ikast

Her klokken 14.00 er bussen ankommet til hotellet i Ikast. Her skal spillerne spise frokost som består af en buffet med pasta, kylling, omelet, ris, salat og brød. Af drikkevarer får de vand, mælk og juice. Desuden er der frugt til "dessert".

Umiddelbart bagefter går spillerne op til deres værelser for at få den sidste hvile. Her er der også faste rutiner - de samme spillere deler værelse. Rune og Magnus deler værelse. Antonelius og Peter Christiansen, Bo og Albrechtsen, Mykland og Bisgaard, Poulsen og Røll, Zuma og Todi, Bora og Fredgaard. Da der kun er 15 spillere med herovre har Peter Møller fået det privilegium at få et værelse for sig selv.

Klokken 17.00 bliver spillerne så vækket og går direkte til taktikmøde. Herefter er det tilbage i bussen og det sidste stykke frem til Ikast Stadion.

Ligesom i København er det godt vejr i Ikast.

Jesper havde et spørgsmål til hele truppen: Spøger jydekomplekset stadig i hovederne på nogle af spillerne?

Den generelle holdning fra spillerne var, at den nuværende trup ikke har noget kompleks med at rejse til Jylland og spille kampe, og det er heller ikke noget der diskuteres eller bruges tid på. Som Carsten V. Jensen meget rigtigt siger: Det er en presseopfindelse. - Heller ikke da jeg spillede snakkede vi om det.

Kampen i aften diskuteres stadig ikke. Normalt begynder spillerne internt først at snakke om kampen efter taktikmødet.