Optakt til Lyngby-FCK

På søndag gæster F.C. København amatørerne fra Lyngby Boldklub. F.C. København kommer med en frisk 1-0 sejr i bagagen over FC Midtjylland, mens hjemmeholdet fra Lyngby ikke har meget at glæde sig over. Onsdag blev det til endnu et nederlag. Denne gang på udebane til OB - et kamp der endte 4-0 til fynboerne.

På søndag er det som sagt F.C. Københavns tur til at prøve kræfter med Lyngbys amatører. En kamp som mange fans nok ser frem til, da der håbes på en storsejr til FCK.

Det er dog langt fra sikkert, at man skal forvente en nedslagtning af Lyngby. Hans Backe har mange muligheder for at komme tilfredsstillende gennem sådan en kamp.

Og hvad er så "Tilfredsstillende"?. Her tænkes der på en kamp uden skader, advarsler, og gerne uden nogle mål i vores eget net. Hans Backe kan yderligere vælge at se bort fra et par spillere der måske trænger til en hvilepause, men det ved vi først i weekenden.

537 minutter uden mål
Når F.C. København løber på banen på søndag er det med det faktum, at intet SAS ligahold har formået at score på F.C. København i 537 minutter. Det skulle gerne være blevet udbygget til 627 minutter efter kampens afslutning. Muligheden burde være til stede. Ikke nok med at FCKs forsvar i øjeblikket er på et højt internationalt niveau, så er det samtidig et Lyngby-hold der kun har scoret tre mål i dette forår.

Resultatet ikke afgørende
Om kampen på søndag ender med en 10-0 sejr til F.C. København eller en 1-0 sejr er i og for sig ligegyldigt. Hvis holdet holder fast i det koncept som har givet så stor succes i foråret, og som sagt under skader eller kort, så må man betragte kampene som tilfredsstillende afviklet - og mon så ikke også, at vi ser et par mål i Lyngbys net??

Fut over Fredgaard
Carsten Fredgaard vender tilbage til den hjemmebane han har haft så mange store kampe på. På søndag kan han få endnu en af slagsen. I kampen mod FCM viste han sin styrke fra Lyngby-tiden, og var også manden bag FCK-scoringen. Carsten Fredgaard kan få en herlig eftermiddag på søndag.

Alt tyder på en festdag på Lyngby Stadion. F.C. København regner som sædvanlig med en stor støtte til holdet - også selvom mange allerede nu ser kampen som afgjort. Det er den altså ikke. En kamp varer 90 minutter. De starter søndag klokken 15.00 og slutter klokken 16.45. Her kan alt ske, så kom ud og se hvordan Byens Hold klarer sig i lokalderbyet mod Lyngby.