Kl. 13.00: Bussen er i Jylland

Efter 10 minutters pause i Odense til køb af blade, aviser, strække og lignende kørte bussen igen ud på motorvejen.

Kim Larsen og Gasolin spilles over bussens højtalere, og chaufføren kører lige omkring de 80 kilometer i timen.

Thomas Røll er dybt begravet i Ringenes Herre, mens Rune Pedersen sidder og læser en biografi om Hitler.

Peter Møller sidder og bliver underholdt af Casper Christensen og Mandril-aftalen, som kører på DVD.

Jovancko har stillet et spørgsmål til Bo Svensson: Hvilke ritualer har du inden en kamp?

Bo Svensson: - Jeg er nok lidt kedelig. Jeg har ingen ritualer. Jeg forbereder mig altid uden at gøre nogle specielle ting.

Niels kunne godt tænke sig at vide lidt om aftenens taktik. Vi spurgte Carsten V. Jensen:

- Vi gik i gang med forberedelserne til denne kamp lige efter OB-kampen. Vi kigger på vores seneste kamp og holder os ajourført med de andre hold i ligaen. Vores udgangspunkt er som hovedregel kun vores eget spil. Så man kan ikke komme med konkrete taktiske ændringer i forhold til vores sidste kamp. Spillerne har også brugt mandag og tirsdag til at forstå det taktiske oplæg. Det betyder så også at vores taktikmøder på kampdagen normalt ikke varer længere en 10 minutter i forhold til mange af de andre klubber der måske bruger 45 minutter. Vi bruger noget tid på dødboldsituationer som vi også illustrerer og hænger op i omklædningsrummet før kampen.

Tomas Antonelius er som sædvanlig i godt humør, og han er særdeles glad for sin landsholdsudtagelse som han læser om i de svenske aviser han har med sig.

Der er stadig en afslappet stemning, og Carsten V. Jensen understregede vigtigheden i, at der er faste rutiner på disse udebaneture.